Zumba Rush

2010 tavaszán a fogaimat összeszorítva megnyertem a Kelet-magyarországi Területi Bajnokság-ot (A standard). Sajnos engem is utolért a táncosok „örök ellensége” a derékfájás. Hónapokon keresztűl alig bírtam a lábamon megmaradni, rengeteg orvosnál jártam, sok kezelésen átestem, de a baj oka nem derűlt ki…

Már 2011 februárját írjuk, amikor úgy döntöttem, hogy ennek az állapotnak véget kell vetni. Elhíztam, fájt a derekam, és nem tetszett az életem. Akkoriban a csapból is a Zumba® folyt, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Bécsben volt a következő hivatalos képzés.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam varius accumsan neque vitae commodo. In ullamcorper diam purus, at facilisis augue ornare ac. Donec gravida, nisi nec congue ultrices, felis nibh euismod lorem, quis tincidunt orci turpis at quam. Nullam at quam odio. Donec et viverra orci, eu blandit arcu. Aenean aliquet pellentesque commodo. Etiam sit amet lectus lacinia, tempus erat accumsan, mollis turpis. Maecenas vehicula nunc sed libero ultrices bibendum sed a massa. Maecenas magna augue, cursus eu purus nec, porta adipiscing erat.

Feliratkozás Kezdőoldal hírcsatorna csatornájára